vrijdag 16 maart 2012

De Obama mythe

Alleen onder druk gezet door het Amerikaanse Congres, waar zijn partij de Democraten in de minderheid is, heeft de president er op kritieke momenten van weerhouden om Israël voor de wolven van het Midden-Oosten en elders te gooien. Het verhaal van Barack Obama en Israël als een vermeende vriend van de Joodse staat begon toen hij zich kandidaat stelde voor het Amerikaanse presidentschap. Maar van zodra hij verkozen werd vertelt zijn staat van dienst tot op heden een heel ander verhaal. Ontnuchterende en verbijsterende videodocumentaire die u tot de allerlaatste minuut moet uitgekeken hebben. Om dan tot eenzelfde conclusie te komen dat Obama als president van de machtigste natie van de wereld, het slechtste is wat Israël ooit is overkomen.

Het zal voor de meesten van u geen verrassing zijn: na zes dagen Palestijnse raketaanvallen, waarbij zo'n 200 projectielen op Israëlische steden en dorpen werden afgevuurd, heeft nog niet één land de nieuwe terreurgolf vanaf de Gazastrook veroordeeld. Ook de doorgaans anti-Israëlische VN houdt zoals gebruikelijk zijn kaken op elkaar, laat staan dat de terreuracties worden veroordeeld als oorlogsmisdaden of misdaden tegen de menselijkheid. Alleen als Israël zich verdedigd tegen deze terroristen schreeuwt iedereen plotseling moord en brand. 'Het is alsof de wereld de Arabieren toestaat de controle te nemen over wat er (in het Midden Oosten) gebeurt,' geeft de op deze site vaker aangehaalde Messiaanse Jood Jerry Golden als commentaar.
'Bijna ieder nieuws dat we uit Syrië, Egypte, Libië en de hele Arabische moslimwereld krijgen is verdraaid en brengt de gemiddelde persoon in de war,' aldus Golden. 'Christenen en Joden in Europa hebben hun ogen moeten openen en zien nu wat er gebeurt - erger nog: wat er op ons afkomt. De mensen die niet gehersenspoeld zijn door de onbekende in het Witte Huis zijn eveneens wakker geworden.' Veel Christenen en Joden in bijvoorbeeld Australië beginnen in te zien dat ze niet meer aan de zijlijn kunnen blijven staan en dat het tijd is geworden om actie te ondernemen.

'Obama haat Israël'

President Obama betoont vaak lippendienst aan Israël en beweert toegewijd te zijn aan de veiligheid van de Joodse staat. Zijn acties later echter steeds weer precies het tegendeel zien. 'Zijn ware vrienden op deze wereld zijn moslims. Zijn leugen dat hij een christen zou zijn is al talloze malen ontmaskerd,' vervolgt Golden. Obama haat Israël, maar moet dit vanwege de publieke opinie en zijn herverkiezingscampagne maskeren met zogenaamde pro-Israël retoriek. In deze korte video zetten enkele analisten alle onmiskenbare feiten die dit bewijzen nog eens op een rijtje.
Laat u echter niet misleiden: zodra hij herkozen is zal zijn masker definitief af gaan en volgen naar de overtuiging van Golden vier ongekend verschrikkelijke jaren - niet alleen voor Israël, maar voor de hele wereld. De Council On Foreign Relations controleert echter de media in zowel Amerika als Europa. Hierdoor krijgt u nooit te zien wat er écht gebeurt in Libië, Egypte, Syrië, de Gazastrook, Israël, Turkije, de moslimwereld, de EU en de VS.  
Volgens Golden is de haat van de moslims tegen Israël niet rationeel te verklaren. 'Dit is een spirituele zaak. Ze begrijpen zélf niet eens de haat die Satan in hun harten heeft gelegd. Ze leren hun kinderen dat ze Joden en ongelovigen moeten vermoorden omdat dat in de Koran staat geschreven. En wat de twee-statenoplossing betreft: dat is een grote stap naar de vernietiging van Israël en de dood van alle joden.' 
Oorlog met Iran, Hezbollah en Hamas
"Terwijl we ons afvragen wanneer de oorlog met Iran begint -en of deze nucleair zal zijn?- weten de meesten dat het onmiddellijke gevaar afkomstig is van Hezbollah in Libanon en Syrië, al zal dat gevaar pas realiteit worden als Iran zegt dat de trekker moet worden overgehaald. Omdat Hezbollah deel uitmaakt van de Libanese regering kan Israël deze keer echter voor eens en voor altijd afrekenen met dit probleem.'
'Dat wil niet zeggen dat we ons niet bewust zijn dat het nodig is om Hamas en nu ook al-Qaeda in Gaza aan te pakken. Wat het Israëlische leger tegenhoudt is de overbevolking aldaar en het feit dat die lafaards zich achter hun vrouwen en kinderen verschuilen en hun bommen in huizen, moskeeën en ziekenhuizen verbergen. Daarom is dit geen eenvoudige oorlog voor Israël, maar vroeg of laat zal deze toch uitgevochten moeten worden,' betoogt Golden.
Pro-Israël aanhangers moeten zich laten horen

De bekende rechtse Israëlische politieke activist David Ha'ivri roept in een ingezonden commentaar op Ynet News mensen die achter Israël staan op om zich actiever op te stellen en zich te verzetten tegen de oneindige stroom propaganda waarin Israël en/of de Joden ('de Zionisten') worden verketterd. Volgens Ha'ivri zijn pro-Israël aanhangers over de hele wereld en vaak op de meest onverwachte plaatsen te vinden. Zo geeft hij het voorbeeld van Mohammed Jadidi, een 42 jarige Marokkaan die onlangs tot zes maanden gevangenisstraf werd veroordeeld omdat hij de Israëlische vlag bij zijn huis had opgehangen
Mein Kampf haatcampagne verspreidt zich over de wereld

Anti-Israël activisten hebben inmiddels een groot deel van de sociale en alternatieve media overgenomen en voeren op basis van valse propagandawerken zoals 'De Protocollen van de Oudsten van Zion' en Hitlers 'Mein Kampf' een virulente haat- en desinformatiecampagne tegen de Joodse staat, waarbij de lange lijst misdaden, mensenrechtenschendingen, discriminatie en racisme, gebroken beloften en dreigingen met uitroeiing en een nieuwe Holocaust door Israëls vele vijanden volkomen worden genegeerd. Terroristen die Joodse kinderen de keel doorsnijden zijn in hun ogen 'verzetsstrijders' die vechten voor de 'bevrijding' van Palestina - een land dat in tegenstelling tot de al duizenden jaren geleden opgerichte Joodse staat nog nooit officieel heeft bestaan.
Palestijnse staat is existentiële bedreiging voor Israël

Net als Golden schrijft Ha'ivri dat de 'twee-statenoplossing' neerkomt op een 'geen Joodse staat' oplossing. 'Degenen die Israël niet met een oorlog konden elimineren doen nu hun uiterste best om het land waar u van houdt door middel van manipulatieve manoeuvres uit te wissen. Begrijp dat de tegenstanders van Israël niet vechten voor hun 'recht' of voor hun 'uiteindelijk doel' een Palestijnse staat op de Westoever op te richten, maar omdat dit het hartland van de Joodse staat is. Vanaf hier is het heel eenvoudig Israël aan te vallen en is ons land het moeilijkste te verdedigen. Daarom is een Palestijnse staat een existentiële bedreiging voor Israël.'
'Velen realiseren zich misschien niet dat de hele breedte van Israël, van de rivier de Jordaan tot aan het Middellandse Zee, slechts 70 kilometer is. Ongeveer 55 kilometer daarvan ligt in (het door de Palestijnen opgeëiste) Samaria, waar de bergen zich pal boven Israëls grootste bevolkingscentrum Tel Aviv bevinden. Kunt u zich voorstellen dat degenen die nu raketten vanaf Gaza op Ashkleon en Sderot afvuren de mogelijkheid krijgen om dit ook te doen op Tel Aviv en Netanya? Raketten die op Israëls belangrijkste luchthaven zullen worden afgevuurd zullen het land afsnijden van de buitenwereld, en dat is dan ook het doel van een Palestijnse staat: Israël isoleren en opheffen als Joodse staat.'
Toerisme Israël breekt records

'Neem dus stelling en spreek u uit voor het land waar u van houdt. Bezoek Judea en Samaria en kijk zelf hoe de situatie is,' besluit Ha'ivri. Wat dat bezoeken betreft zit het wel goed: ondanks de dreiging vanuit Iran, de Gazastrook en Libanon breekt het toerisme naar Israël alle records. In februari kwamen 6% meer bezoekers (in totaal 232.000) naar de Joodse staat dan een jaar geleden. De bloeiende toeristenindustrie in Israël doet de vraag naar nieuwe hotels en daardoor werknemers voor de bouw, horeca en toeristenplaatsen sterk toenemen. De belangrijkste trekpleisters blijven de Klaagmuur en het Yad VaShem Holocaust museum in Jeruzalem en het Masada fort bij de Dode Zee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten