maandag 30 januari 2012

De Islamisering van het politiekdebat

De hypocrisie is op het politekdebat weer eens toegenomen. De islamisering van het politieke forum begint tegenwoordig ernstige vormen aan te nemen.
Het PD is een forum waarin je uit de klas wordt gestuurd als je eens niet op je zinnen let,Of nog erger als je dus een youtube filmpje op het forum plakt.

Wat is nu het geval.?Ik had een youtube filmpje geplakt waarin we duidelijk kunnen waarnemen hoe ver het westen al geislamiseerd is. Je hoort Obama,Hillary Clinton en ook Patreus toch duidelijk horen dat de Koran heilig is,Je hoort ze de Koranverbranding van Pastor Jones veroordelen,Maar daarentegen geven ze wel opdracht om de Bijbel te verbrabnden. Een zeer ernstig filmpje met een duidelijke boodschap waarvan de haren je recht overeind gaan staan.

Het PD is dan ook geworden toch de miskleun van forumland.
Een forum waarin ze op communistische manier de berichten van gebruikers aan het censueren zijn..Uiteraard floueerd het antisemitmse rijkelijk op het PD net zoals de Dhimmies rijkelijk aanwezig zijn.
Die Mogen natuurlijk hun gal en hun meningen uiten op het slechtse forum van Nederland. Een dringend filmpje is daarentegen verboden en kost je een ban.
En zo zie je maar hoe Nederland bereidwillig meewerkt aan het censueren en het mondsnoeren van de boodschap.
De gewillige idioten zitten tegenwoordig echt werkelijk overal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten